Donaris 930 x 122

cadavru_padure

Spanzuratii din Trivale au fost identificati

Pitesti. 07 aprilie 2010.
Sinucigasii din padurea Trivale care au ales sa-si puna streangul de gat in ziua de Paste au fost identificati. Supozitia anchetatorilor a fost corecta: cei doi erau sot si sotie.

In urma investigatiilor desfasurate de politistii Biroului Investigatii Criminale, s-a stabilit identitatea victimelor dublului suicid, descoperit in ziua de Paste, in Padurea Trivale din municipiul Pitesti.
Acestea au fost identificate ca fiind Constantin Richiteanu de 58 ani si Valerica Richiteanu de 48 ani, ambii din municipiul Slatina, judet Olt. Identitatea victimelor a fost stabilita pe baza declaratiilor fiicei celor doi care a sesizat Politia cu privire la disparitia parintilor sai.
In urma necropsiei, criminaliştii au stabilit ca motivul mortii celor doi a fost suicidul. Cei doi soti din Slatina au mers adanc in padure si au ales doi copaci alaturati ca in clipa mortii sa stea fata in fata. Au impartit bucati din aceeasi funie din care si-au confectionat streangurile, anchetatorii gasind in buzunarul barbatului bricheta cu care acesta a ars bucata de funie pe care a impartit-o cu sotia sa. Picioarele le atingeau solul, semn ca se puteau salva in orice momen, insa dorinta de a-si pune capat zilelor a fost mai mare, spun anchetatorii.

Conform declaratiilor familiei, cei doi soti erau ingropati in datorii la diferite banci si persoane fizice, acesta fiind de fapt si motivul care a stat la baza gestului lor disperat. De curand fusesera dati in judecata pentru recuperarea unei sume de peste 5 miliarde de lei vechi, bani pe care firma lor o datora altei societati comerciale, insa acesta suma nu ajunsese niciodata in coturile familiei Richiteanu firma lor dand faliment inca de anul trecut. Lunea trecuta, inainte de a pleca pe drumul spre moarte, cei doi soti au lasat un bilet familiei in care ii anunta ca au plecat la munca in Italia. Pentru a nu da nimanui de banuit, inainte de Paste, si-au sunat copiii si le-au spus ca au ajuns cu bine in Italia si ca au locuri de munca bune. Dupa ce trupurile lor au fost descoperite de catre politisti iar cazul mediatizat, fiica lor a aflat de tragedie din presa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3