930×122 CAPRA 5

auto

SPĂRGĂTOR DE AUTOTURISME PE STRADA ARMAND CĂLINESCU

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Pitești a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Tânărul este bănuit că a comis mai multe furturi din autoturisme.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pe baza informațiilor culese în timpul anchetei, polițiștii de la compartimentul de investigații criminale al secțiilor 1-4 au făcut o percheziție la locuința suspectului. Aici au găsit bunuri care ar proveni din furturi.

Potrivit Poliției, unul dintre furturi s-ar fi comis duminică, 3 mai, pe strada Armand Călinescu, din centrul Piteștiului, dintr-un autoturism parcat. Individul ar fi spart mașina și ar fi sustras o borsetă în care se aflau documentele de identitate și alte acte ale proprietarului autoturismului și carduri ale acestuia.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Tânărul va fi judecat pentru furt calificat, speța de care este acuzat fiind pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: strada Armand Călinescu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90