New Profesional Consult 930 x 122

    spargator

    Spargatori prinsi la Pitesti cu focuri de arma

    Pitesti. 30 august 2010.
    Focuri de arma in centrul Pitestiului pentru prinderea membrilor unei grupari de spargatori de locuinte. Cei trei tineri, din Bucuresti, actionau atat in Capitala cat si pe raza unor localitati. Ei au fost prinsi la Pitesti, imediat dupa ce dadusera o noua spargere in cartierul Craiovei. Cei trei au fost urmariti de oamenii legii din momentul in care au parasit Capitala.

    Ajunsi in Pitesti, suspectii au filat mai multe locuinte din centru. Trei ore mai tarziu spargatorii au dat lovitura in cartierul Craiovei. Doi dintre ei au intrat prin escaladare in apartamentul apartamentul 2 al blocului 3 Craiovei, in timp ce al treilea supraveghea zona. Dupa 30 de minute au iesit cu prada si au urcat in masina insa autoturismul a fost blocat de politistii care i-au urmarit pas cu pas pentru a-i prinde in flagrant. Pentru a-i prinde pe hotii care au incercat sa fuga politistii au fost nevoiti sa traga cinci focuri de arma.
    Asupra tinerilor au fos gasite telefoane mobile, bijuterii din aur, doua ceasuri de dama, 17 cartuse cu gaze de 8 mm si 6.618 de lei. In autoturismul suspectilor era un pistol calibrul de 8 mm, ce avea in incarcator sapte cartuse cu gaze. Anchetatorii au facut si descinderi la domiciliile spargatorulor unde au mai fost gasite ceasuri de lux, bijuterii din aur, radio-CD auto, doua pistoale neletale, parfumuri, laptop-uri si componente electronice. De oamenii legii au descoperit de asemenea scule si instrumente specifice spargatorilor de locuinte.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3