Donaris 930 x 122

    PCC

    Spargere la sediul PC Argeş!

    Sediul Partidului Conservator Argeş a fost spart în noaptea de miercuri spre joi (20-21 februarie). Hoţii au plecat din fieful conservatorilor cu o serie de bunuri necesare desfăşurării activităţii de partid. Conducerea PC Argeş a sesizat Poliția.

    Conform spuselor preşedintelui PC Argeş, consilierul județean Ion Cornel Lazăr, hoţii au luat din sediul inaugurat recent în apropierea Muzeului Judeţean două televizoare şi mai multe telefoane mobile. Telefoanele erau ale filialei şi urmau să fie folosite de către membrii acesteia în acţiuni planificate pentru la primăvară.

    Sediul PC Argeş a fost folosit în perioada campaniei electorale din decembrie 2012 şi ca sediu de campanie pentru Daniel Constantin, preşedintele PC la nivel naţional. În acelaşi sediu funcţionează acum un cabinet parlamentar al  deputatului de Pitești Daniel Constantin, ministru al Agriculturii.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90