930 x122 grota rece

cadou

SPECIAL! CADOU DE 8 MARTIE PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE

Cu ocazia zilei de 8 Martie, firma Profesional New Consult le urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor un sincer La Mulţi Ani și să aibă parte de o primăvară frumoasă şi de fericire!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Şi pentru că frumosul este cuvântul de ordine în această primăvară, dorind să fie cât mai aproape de colaboratoarele sale care vor să se formeze profesional la standarde europene, Profesional New Consult vine cu o surpriză: CADOU de 8 Martie – o reducere de preț de 100 de lei la cursurile de frumuseţe, respectiv de Stilist Protezist Unghii, de Coafor, de Machiaj/Make Up sau la cursul de Machiaj Semipermanent, toate organizate la centrul din Piteşti al firmei!

Reducerea se aplică doar pentru înscrierile noi la unul dintre cursurile de mai sus efectuate pe 9 martie şi doar în cazul plății integrale a cursului la înscriere. De asemenea, de reducere beneficiază doar doamnele şi domnişoarele. Desigur, cursurile pot fi achiziţionate şi de domni, pentru a le fi oferite cadou femeilor din viaţa lor.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Detalii despre cursurile oferite:

Curs Stilist Protezist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Coafor/Hair Style: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Machiaj Semipermanent: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent.

Profesional New Consult își are sediul în Piteşti, pe strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pubul Guiness).

Pentru detalii şi informaţii:

Telefon: 0784.045.025/0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro

În perioada următoare vor demara și alte cursuri:

Curs Contabilitate: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Specialist Management Deşeuri: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor

Curs Inspector Resurse Umane: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3