930 x122 grota rece

    primaria-vopsea

    Spectacol în beznă în faţa Primăriei Piteşti!

    Primăria Piteşti a marcat în această seară „Ora Pământului”, o acţiune la nivel global menită să atragă atenţia asupra necesităţii de a ne consuma cu responsabilitate sursele. Luminile din zona centrală au fost stinse, iar copii de la mai multe şcoli din municipiu au participat la un spectacol de muzică şi poezie. Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a spus că acţiunea este menită să atragă atenţia asupra nevoii ca dezvoltarea durabilă să ţină cont astăzi şi de generaţiile viitoare.

    La faţa locului au fost şi biciclişti care au pledat pentru mişcare şi limitarea folosirii autovehiculelor, iar în faţa Primăriei au fost puse candele care formau mesajul „60+ Piteşti”.

    Campania „Earth Hour” – „Ora Pământului” – a fost organizată pentru prima dată oficial în România în 2009, de către WWF (World Wide Fund for Nature), prin aceasta atrăgându-se atenţia asupra schimbărilor climatice şi necesitatea păstrării resurselor pe care le avem.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90