Kaia 930 x 120

cetatea_poenari

Spectacol la Cetatea Poenari, la DraculaFest

Vineri, 20 august, pe seară, într-o atmosferă medievală, Cetatea Poenari va prinde viaţă. Evenimentul se desfăşoară în cadrul festivalului naţional „DraculaFest” – ediţia a II-a, sub egida „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”, manifestări aflate la ediţia a IV-a, organizate de Consiliul Judeţean Argeş.

Începînd cu ora 19.00, la punctul muzeal, după 1.265 de trepte, spectatorii vor primi programul evenimentului şi o bocceluţă cu merinde, aşa cum a fost întâmpinat domnitorul creştin Vlad Ţepeş de către arefeni.
După ce va parcurge cele 1.480 de trepte, publicul va asista la un spectacol inedit, sus, la Cetatea Poenari. De la ora 20.00, va avea ocazia să se întâlnească cu voievodul Ţării Româneşti, Vlad Ţepeş, să retrăiască atmosfera încărcată de istorie a acelor vremuri de demult.
Menţionăm că toţi cei ce vor dori să urce la cetatea lui Ţepeş trebuie să se doteze cu lanterne pentru a lumina parcurgerea celor 1.480 de trepte, aducându-şi în acest fel contribuţia la împlinirea spectacolului nocturn, numărul de participanţi la eveniment este de maxim o sută de persoane, din cauza spaţiului limitat. Pentru confirmarea participării, doritorii pot suna la numărul de telefon 0348/444.333.
Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Argeş, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Arefu şi Obştea Moşnenilor Arefeni.

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90