930×122 CAPRA 5

defilare

SPECTACULOS! SHOW POLIȚIST ÎN PITEȘTI (SUPER GALERIE FOTO)

Pe o vreme frumoasă, piteștenii au avut ce vedea azi, la orele prânzului, în centrul orașului, cu prilejul Zilei Poliției Române. Poliţiştii argeşeni au defilat cu tehnica din dotare. Nu au lipsit „mascaţii”, armele, câinii poliţişti şi maşinile folosite la intervenții.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Parada a fost însoţită de fanfara teatrului „Alexandru Davila”. Copii cu steguleţe și baloane şi îmbrăcaţi în mini-poliţişti i-au urmat pe traseul Piaţa Primăriei-Piaţa „Vasile Milea”.

În faţa oficialităților prezente și a unui public numeros, în Piaţa „Milea” au avut loc exerciţii demonstrative, urmărite cu sufletul la gură și aplaudate în special de copii: „Bravo, mascaţii!”, au strigat micuții spectatori, cu admirație pentru polițiștii de la trupele speciale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

La final piteștenii au făcut poze cu „mascații” și câinii polițiști şi au admirat autospecialele folosite de poliţişti în misiunile operative.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3