930×122 CAPRA 5

    primaria_pitesti_nou

    Sportivi şi antrenori de succes, premiaţi de Primărie

    Primăria Piteşti a organizat o ceremonie de premiere a unor sportivi şi antrenori cu rezultate foarte bune la competiţii de profil naţionale şi internaţionale. Decernarea acestor premii fusese aprobată de Consiliul Local chiar în prima şedinţă din 2012. Premiile au fost suportate de la bugetul local.

    Este vorba de sportivi de la CSM, iar premiile au fost înmânate de primarul Tudor Pendiuc care a spus că sportul este cel mai bun ambasador. La rândul său, George Ziguli, preşedintele CSM, a spus că sunt şanse ca unul sau doi sportivi ai clubului să reprezinte România la viitoarea olimpiadă.

    Fiecare antrenor a primit câte 1.000 de lei brut şi fiecare sportiv câte 1.500 lei brut.

    Antrenorii premiaţi sunt I. Şipoş, Cornel Pălărie şi Adriana Enache. Sportivii premiaţi sunt următorii: Alina Chelu şi Alina Zaharia – judo, Daniel Burciu – caiac – canoe, Adriana Ciobanu şi Răzvan Tudosie – înot.

    Primarul Tudor Pendiuc a mai spus că Primăria va continua să sprijine sportul, atât cel de masă, cât şi cel de performanţă. Municipalitatea are şi un club propriu de sport, respectiv SCM (Sport Club Municipal) care este finanţat de la bugetul local.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3