930 x122 grota rece

daniel_ctin_pc

Sprijin pentru agricultori

Piteşteanul Daniel Constantin, ministrul Agricul­turii, a prezentat un set de măsuri menite să limiteze pierderile fermierilor ca urmare a secetei. În vârful listei este compensarea persoanelor fizice din agricultură în medie cu numai 20 euro/hectar, respectiv 70 euro/hectar pe exploataţie.

Afacerile din agricultură ar urma să primească la rândul lor în această toamnă o subvenţie pe hectar de 160 euro, cu o treime mai mare decât anul trecut.

„Este vorba despre un set de măsuri ce au fost deja luate sau ce urmează a fi luate în perioada următoare pentru a diminua efectele secetei şi menite să dezvolte agricultura în perioada următoare”, a spus Constantin.

Măsurile anunţate de şeful de la Agricultură vin cu o lună înainte de momentul în care fermierii vor strânge de pe câmp producţia de porumb sau de floarea-soarelui.

Reprezentanţii fermierilor spun în acelaşi timp că măsurile anunţate ieri de Daniel Constantin nu sunt aceleaşi cu cele negociate cu organizaţiile fermierilor în cadrul unei întâlniri de la începutul acestei săptămâni.

Daniel Constantin va candida pentru Parlament la alegerile din toamna intr-un colegiu din judetul Arges, au anuntat membrii conducerii Partidului Conservator, filiala judeteana Arges.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90