930 x122 grota rece

berevoești

STĂPÂNII DE SCLAVI DIN BEREVOEȘTI, ANI DE PUȘCĂRIE. LISTA CONDAMNAȚILOR

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Argeş, au pus în aplicare 7 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea în cazul stăpânilor de sclavi din comuna Berevoești.

Citiți și: O șoferiță de 20 de ani, cea mai tare de pe șosea! I-a dat peste cap

Ca urmare a unei hotărâri a Curţii de Apel Piteşti, un al doilea lot din dosar a primit condamnare la pușcărie pentru trafic şi exploatarea persoanelor vulnerabile și, respectiv, pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

Cele 7 persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 56 de ani, au fost condamnate la închisoare de la 4 ani la 8 ani şi 8 luni. Persoanele în cauză, care toate au fost deja încarcerate, sunt următoarele:

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Alin Grancea – condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare

Cerasela Onică – 4 ani

Laurențiu Grancea – 8 ani şi 8 luni

Petre Grancea – 8 ani şi 6 luni

Maria Grancea – 6 ani şi 2 luni

Ilie-Valentin Furdui – 8 ani şi 8 luni

Vasilica Grancea – condamnată la 6 ani şi 2 luni de închisoare. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3