EcoMoto 930×122

Pitesti

STARE DE URGENȚĂ LA PRIMĂRIA PITEȘTI: PLOUĂ ÎN CLĂDIRE!

Când sunt precipitaţii abundente în Primăria Piteşti plouă! Există anumite porțiuni de la mansarda clădirii care sunt afectate din acest motiv, astfel încât conducerea instituției ia în calcul lucrări de urgenţă pentru limitarea pagubelor.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

„Trebuie să intervenim pentru că plouă prin acoperiş. Probabil că la toamnă vom face ceva. Până atunci trebuie să avem gata documentaţia. Cele mai mari probleme sunt generate de faptul că e nevoie să respectăm anumite caracteristici ale acoperişului, deci va fi un proces migălos de reabilitare. Asta pentru că vorbim despre o clădire de patrimoniu.”, ne-a spus viceprimarul Cornel Ionică.

Clădirea Primăriei a fost consolidată în ultimii ani, autorităţile locale investind circa 2.000.000 de lei în lucrări, dar nu și acoperișul.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90