930 x122 grota rece

Arges

START LA ÎNSCRIERILE PENTRU CLASA PREGĂTITOARE – CITEȘTE CALENDARUL COMPLET!

Astăzi au început și în județul Argeș înscrierile în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2015-2016.

Citiți și: Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Prima etapă are loc între 23 februarie și 13 martie. În această perioadă părinții pot depune cereri de înscriere pentru copiii lor în vârstă de 6 ani pentru școala de circumscripție, fie la unitatea de învățământ, fie online. Cererile pot fi depuse în fiecare zi de luni până vineri inclusiv între orele 8 și 20 și sâmbătă între orele 9 și 13.

Pe 20 și 21 martie la unitățile de învățământ și pe site-ul Inspectoratul Școlar vor fi afișate listele cu numele copiilor înscriși în urma primei etape.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Pe 23 martie, tot la unitățile de învățământ și pe site-ul Inspectoratul Școlar, vor fi afișate locurile rămase libere după prima etapă și procedura de repartizare pentru cea de a doua etapă.

A doua etapă va avea loc între 24 martie și 3 aprilie. În această perioadă vor fi înscriși copiii rămași neînscriși după prima etapă. Părinții vor putea depune cerere pentru altă școală decât cea de circumscripție. Repartizarea va fi făcută pe locurile disponibile în urma primei etape.

Pe 10 aprilie vor fi afişate, tot la unităţile de învăţământ şi pe site-ul Inspectoratul Școlar, listele cu copiii înscrişi după a doua etapă.

Între 14 și 17 aprilie Inspectoratul Școlar va primi de la părinți cereri de rezolvare a situației în eventualitatea în care, din diverse motive, nu au reușit să își înscrie copiii în niciuna dintre cele două etape.

Precizăm că toți copiii în vârstă de 7 ani care nu au fost înscriși în învățământul primar în anul școlar 2014-2015 vor putea fi înscriși direct în clasa I.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3