930X122 MAIA

china

STEAGUL ROȘU AL CHINEI COMUNISTE, AZI LA LOC DE CINSTE ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Noul ambasador al Chinei în România, Xu Feihong, a fost astăzi oaspetele Argeșului.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ambasadorul s-a întâlnit cu oficialitățile administrative ale județului și cu oameni de afaceri și profesori universitari. De asemenea, Xu Feihong a vizitat Mănăstirea Curtea de Argeș.

În cursul după-amiezii, ambasadorul, alături de soția sa, a participat la vernisajul expoziției de fotografii ”Memoria Republicii Populare Chineze”. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” din Pitești. Printre alții, au fost prezenți președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, rectorul Universității Pitești, Ionel Didea, directorul Școlii Populare de Arte și Meserii din oraș, Gabriela Pendiuc, și gazda, directorul bibliotecii, Mihail Octavian Sachelarie.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În cinstea oaspeților, primiți cu pâine și sare, steagul roșu al Republicii Populare Chineze a fost așezat la loc de cinste în sala de conferințe a bibliotecii și s-a desfășurat un scurt program de muzică populară românească.

Vizita de astăzi a survenit la doar câteva zile după ce, pe 17 februarie, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, și prefectul Mihai Oprescu au fost invitații ambasadorului la recepția oferită în București cu ocazia numirii sale și a Anului Nou chinezesc.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3