Donaris 930 x 122

Arges

ȘTEFĂNEȘTI: BĂRBAT ÎNARMAT. JANDARMII, ÎN ALERTĂ

Ștefănești: bărbat înarmat. Jandarmii, în alertă. Astăzi, în jurul orei 15, jandarmii care acționau pentru prevenirea şi combaterea braconajului pe raza oraşului Ştefăneşti, în zona fondului de vânătoare Dărmăneşti, au observat un autovehicul oprit.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„Jandarmii au legitimat conducătorul auto, un bărbat, care avea în mână o armă neletală frântă, astfel putându-se observa că pe ţeava acestei arme se afla un proiectil. Întrucât bărbatul nu a putut prezenta documentele prevăzute de legislaţia în vigoare pentru practicarea vânătorii, jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj (…)

Persoana în cauză, arma şi proiectilele au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeş – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.”, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Jandarmeriei Argeș. Sursa citată nu oferă detalii despre identitatea bărbatului.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Potrivit legii, braconajul se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani sau cu amendă de la 5.000 la 25.000 de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3