Donaris 930 x 122

gavana

STRADĂ DE COȘMAR ÎN GĂVANA

Stradă de coșmar în Găvana. Piteștenii care domiciliază pe strada Mircea Eliade din cartierul Găvana (stradă din zona hipermarketului Kaufland) cer Primăriei să ia măsuri de urgenţă pentru montarea unor indicatoare de interzicere a staţionării şi opririi autovehiculelor pe trotuare și partea carosabilă.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Strada – cunoscută şi ca „varianta Găvana” – este una dintre cele mai aglomerate din Piteşti, mai ales că „dă” în bulevardul Nicolae Bălcescu, de care este legată printr-un sens giratoriu, bulevard pe care traficul rutier este infernal.

Oprirea maşinilor pe trotuare și pe carosabil – generată şi de faptul că de ceva vreme pe strada Mircea Eliade s-a deschis o clinică medicală la care vin mulţi pacienţi – nu face decât să adâncească şi mai mult „coşmarul” trăit de riverani.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Dacă ar fi montate indicatoare, Poliţia Locală le-ar putea da amenzi şoferilor indisciplinaţi. În plus, s-ar diminua riscul producerii de accidente de circulație, în condiţiile în care şi pietonii sunt expuşi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90