New Profesional Consult 930 x 122

muntii fagaras

hotel_de_gheata_balea

STRAT CONSISTENT DE ZĂPADĂ LA MUNTE

În zona montană a județului Argeș, la 2.000 de metri altitudine, ninge la această oră. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 8 în Munții Făgăraș stratul de zăpadă măsura 70 de centimetri. Temperatura aerului era negativă, înregistrându-se minus 4 grade Celsius.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Cerul este acoperit în tot județul. În Pitești și Câmpulung Muscel aerul e cețos, iar în Curtea de Argeș se semnalează ceață. În Pitești temperatura este de 1, 7 grade Celsius, în Câmpulung Muscel de 1 grad, iar în Curtea de Argeș de 2 grade Celsius.

Amintim că estimările meteorologilor pentru regiunea Muntenia arată că până pe 26-27 ianuarie vremea se va răci de la o zi la alta. În jurul datei de 27 ianuarie temperaturile maxime vor ajunge la 0 sau chiar la minus 1 grad. În același timp minimele nocturne vor coborî până la minus 6 grade. Meteorologii precizează că va ploua slab pe 22 și 23 ianuarie. Între 24 și 27 ianuarie ar urma să avem parte, dar numai temporar, de precipitații mixte, adică inclusiv de ninsori, dar în general slabe cantitativ. După 29 ianuarie, însă, vremea se va mai încălzi. Media temperaturilor maxime diurne va urca până la 4 grade, în timp ce minimele nocturne vor avea o medie de minus 3 grade. Nu se vor mai semnala precipitații. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90