930 x122 grota rece

mici

Strategie județeană pentru zonele de picnic

Autoritățile județene vor face o strategie pentru amenajarea în Argeș de zone de picnic. Potrivit directorului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș, Gabriel Moiceanu, strategia ar urma să fie gata până la sfârșitul acestui an.

Gabriel Moiceanu precizează că este nevoie de o astfel de strategie pentru ca viitoarele zone de picnic să fie amenajate cu bani europeni nerambursabili. Dar și până la întocmirea strategiei primăriile și privații au libertatea să amenajaze astfel de zone. De altfel, există deja cereri în acest sens din partea unor privați, dar și a municipalității Pitești (pentru zona Trivale).

La această oră, în Argeș există o singură zonă pentru picnic care respectă reglementările în vigoare, și anume în comuna Arfeu. Asta deși, de ceva timp, a intrat în vigoare o lege care prevede amenzi pentru desfășurarea activităților de picnic în afara zonelor special amenajate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3