New Profesional Consult 930 x 122

român mort spania

doliu

Strigătul disperat al unor fiice! Vor să-și aducă tatăl mort acasă

Tragedie într-o familie din România. Un muncitor român, în vârstă de 49 de ani, a murit în timp ce tăia arbori de eucalipt, în Spania.

Bărbatul a fost lovită în plin de vârful unui copac care tocmai fusese tăiat de un coleg.

Românul nu a avut nicio șansă de supraviețuire, lovitura la cap provocându-i moartea imediată, notează stiridiaspora.ro.

Incidentul a avut loc în Lornís, în parohia Frontón.

Acum, fiicele bărbatului cer ajutor pentru a-și aduce tatăl acasă, pentru a-l înmormânta creștinește.

„Am găsit o firma care îl aduce pe tata în țară cu suma de 4.800 euro. Din păcate, familia mea este greu încercată și avem nevoie de 4800 euro în decursul a 10 zile pentru a-l aduce pe tatăl nostru din Spania.

Din nefericire, a murit strivit de un copac și dorim să-l aducem în România să îl putem îngropa creștinește, altfel el va fi incinerat.

Vă rog, cât de puțin puteți dona, ne-ar ajuta enorm de mult. Singura lui familia sunt eu, Adina Morosanu, care sunt elevă, și Claudia Mariana-Morosanu, care este casnică cu 2 copii. Avem nevoie de ajutorul vostru!

Adina Morosanu

0769612041

Va rog frumos, mai sunt câteva zile!”, este mesajul postat de fiica bărbatului pe Facebook.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90