930×122 CAPRA 5

    stroe

    Stroe, in topul personalitatilor din lumea auto

    Constantin Stroe are mari sanse sa fie ales personalitatea numarul 1 in topul celor mai influenti oameni din industria auto romaneasca. El a fost inclus intr-o lista de propuneri in acest sens, lista realizata de site-ul HotNews.

    Site-ul de stiri HotNews.ro a lansat ieri un concurs pentru toti utilizatorii de Internet din tara. Este vorba de o lista de propuneri pentru alcatuirea, pe baza voturilor internautilor, a unui top al celor mai influenti oameni din industria auto romaneasca. Lista de propuneri este deschisa de Constantin Stroe, omul de a carui activitate se leaga atat de multe lucruri din istoria Automobile Dacia.

    „Constantin Stroe – E fara indoiala unul dintre cei mai cunoscuti oameni din industria auto si se confunda cu Dacia si istoria ei. Ocupa functii de conducere de mai bine de trei decenii la Dacia unde in prezent e vicepresedinte si este foarte respectat de angajati. Ocupa si functia de presedinte la Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) si cunoaste foarte bine industria de componente auto, avand de-a lungul timpului intalniri cu investitori care au deschis fabrici aici. Stroe a fost consultat de autoritati in diverse probleme precum taxa auto sau strategia pentru intrarea pe piata a masinilor electrice”, se arata in prezentarea de pe site-ul citat.

    Pe lista de propuneri mai figureaza personalitati precum Brent Valmar, ani buni sef al Asociatiei Industriei Auto, Calin Popescu Tariceanu – dealer Ford si Harley Davidson, fost premier – sau Ion Tiriac – unul dintre cei mai bogati oameni ai tarii si cel care a adus dupa Revolutie marca Mercedes in Romania.

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90