Donaris 930 x 122

studentă dispărută

Studentă dispărută fără urmă! Polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii și cheile în pădure!

Este alertă în Sibiu! O studentă este dată dispărută!

Citiți și: Polițiștii au abandonat căutările în cazul studentei dispărute! ”Nu există nicio pistă”

Angelika Claudia Maurer, o tânără în vârstă de 25 de ani, studentă la Teologie, este căutată cu disperare de cel puțin două săptămâni.

Polițiștii au găsit risipite, într-o pădure de la marginea orașului, câteva dintre obiectele ei personale – telefonul, ochelarii, portofelul și cheile, notează ȘtirileProTv.ro

Potrivit sursei citate, oamenii legii n-au găsit vreo urmă care să indice că ar fi fost victima unui act de violență, iar apropiații fetei spun că nu și-ar fi făcut rău singură.

Angelika Maurer studia teologia la Institutul Evanghelic din Sibiu și locuia la internatul facultății, singură în cameră.

În dimineața zilei de 8 februarie, camera de supraveghere a internatului a surprins-o când ieșea pe poartă. Apoi, o altă cameră a înregistrat-o în vreme ce se îndrepta spre pădurea de la marginea orașului.

Alertați că tânăra avea telefonul închis, părinții și fratele ei au anunțat Poliția.

Tânăra are 1.65 înălțime, circa 75 de kilograme, părul șaten și ochii verzi.

Oricine are date noi despre fata dispărută este rugat să sune la 112.

Sursă foto: Stirile ProTv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3