930 x122 grota rece

1402_615654808467457_1685712290_n

Studenta la Jurnalism din Piteşti şi-a găsit „alesul” în „Autobuzul lui Vârciu”!

Nici nu a început bine emisiunea și şi-a găsit deja „sortitul”. Alina Mihaela Badea, blonda în vârstă de doar 20 de ani studentă la Facultatea de Jurnalism a Universităţii de Stat din Piteşti, şi-a găsit în emisiunea lui Vârciu bărbatul la care visa.

A plecat prin ţară alături de alte 14 domnişoare, călătorind cu „Autobuzul lui Vârciu” cu scopul de a-şi găsi iubit. Zis şi făcut! Dacă unele dintre candidate încă mai caută, voluptoasa blondă Alina Mihaela Badea nu a mai stat pe gânduri, mai ales că băiatul a fost hotărât şi s-a urcat în maşină, gonind să prindă autobuzul pentru a recupera fata care-i era dragă.

Piteşteanca s-a arătat foarte emoţionată, dar şi entuziasmată de gestul băiatului. A stat puţin pe gânduri, după care a îmbrăţişat celelalte candidate şi a alergat către tânărul curtezan. „Nu doream decât să îl strâng în braţe!”, a spus Alina Mihaela imediat ce a coborât din autobuz. Au fost şi candidate care au început să plângă, dar şi unele care, în continuare, şi-au arătat „colţii” comentând: „Lasă că e mai bine că am scăpat de ea!”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90