930×122 CAPRA 5

basarabia

STUDENTA UNIONISTĂ PROPUNE: PROIECȚII ÎN AER LIBER DE FILME DESPRE BASARABIA

„Tot ce ne-am propus am realizat, să sperăm că vom continua aşa”, ne declară Loredana Mihaela Tudor, studenta unionistă, secretară a filialei Argeş a Platformei Civice „Acţiunea 2012”, coaliţie care militează pentru unirea României cu Basarabia.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Într-o întâlnire desfășurată în weekend în Buşteni cu toţi coordonatorii şi secretarii de filiale din țară s-a pus la punct strategia pentru anul 2014 (foto 2). Peste 50 de membri au hotărât, printre altele, să fie realizat un schimb de experienţă cu profesorii moldoveni. „Sperăm să aducem la cunoştinţă situaţia din Basarabia în rândul tinerilor, şi în special în rândul celor care nu ştiu prea multe despre acest subiect. În perioada 26-28 martie profesori din Republica Moldova vor veni la noi în ţară pentru un schimb de experienţă. Între timp încercăm să obţinem aprobări de la primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, pentru a putea proiecta în aer liber filme documentare având ca temă Basarabia”, ne precizează Loredana.

Membrii Platformei Civice se pregătesc acum pentru marcarea  așa cum se cuvine a aniversării zilei de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române. Amintim că Loredana Mihaela Tudor are 22 de ani şi este studentă în ultimul an la Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, specializarea Inginerie Economică Industrială, a Universității Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90