New Profesional Consult 930 x 122

parcometru

STUDENȚII PITEȘTENI SUNT REVOLTAȚI: „E O BĂTAIE DE JOC!”

Aparatul de taxat parcarea din faţa Rectoratului Universității Pitești le creează dificultăți studenţilor. Nu a trecut mult timp de când aparatul a fost montat în apropiere de Rectorat, iar studenţii întâmpină deja probleme.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Ei nu reuşesc să-şi achite taxa de staţionare deoarece aparatul nu funcţionează întotdeauna. Asta spre disperarea studenţilor cu mașini, care pierd minute bune încercând să-şi recupereze banii.

,,Am considerat de la început că montarea unui astfel de aparat nu a fost o idee bună. Suntem studenţi şi, prin urmare, nu dispunem de foarte multe resurse financiare. Ceea ce mi se pare într-adevăr bătaie de joc este că acest aparat minune ne ia banii fără a ne mai elibera şi acea chitanţă care trebuie pusă în geam! Nu înţeleg ce ar trebui să facem în astfel de situaţii! Nu mi-aş dori să-mi fie ridicată maşina ţinând cont de faptul că am dorit să plătesc, dar nu s-a putut!”, ne-a reclamat Ana-Maria Soare, studentă la Jurnalism. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3