New Profesional Consult 930 x 122

PenitenciarulColibasi06

Stupefiante la Penitenciarul Colibaşi

Mass-media locale din Argeş au dezvăluit faptul că la Penitenciarul Colibaşi au fost descoperite substanţe stupefiante. În acest sens, conducerea Penitenciarului, prin vocea purtătorului de cuvânt, subcomisar Raluca Dinişor, face o serie de precizări.

„În urma unor informaţii obţinute de către lucrătorii Penitenciarului Colibaşi, în data de 03 august a fost efectuată o percheziţie la o camera de deţinere, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate 152 doze tip „bilă”, învelite în folie de plastic, ce conţineau o substanţă pulverulentă.

După finalizarea percheziţiei, conducerea Penitenciarului Colibaşi a sesizat organele abilitate şi la unitate s-a deplasat o echipă formată dintr-un procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti şi lucrători ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Piteşti.

Ulterior, trei persoane private de libertate care aveau preocupări pe linia introducerii de obiecte şi substanţe interzise în penitenciar au fost citate la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti pentru audierile din cadrul anchetei care este în derulare.

Administraţia Penitenciarului Colibaşi are în atenţie preocupările persoanelor private de libertate şi derulează activităţi specifice în vederea prevenirii introducerii de obiecte şi substanţe interzise în penitenciar”, se arată într-o informare a departamentului de presă al Penitenciarului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90