NOR CURIER 930X122

    subofiterisuarestat03

    Subofiter al ISU Arges arestat

    Pitesti.17 martie 2010.
    Un pompier argsesean s-a jucat cu focul pana cand s-a ars. In ultimele trei luni sergentul major Neculae Ionut Daniel a reusit sa insele 13 persoane carora le promitea ca poate interveni pe langa conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges pentru a le facilita angajarea aici. Conform anchetatorilor, subofiterul a cerut in total victimelor suma de 34.000 euro, din care a primit 12.800 euro.
    In urma unui denunt facut chiar de catre unul dintre cei care apelase la serviciile pompierului, politistii l-au prins in flagrant pe subofiter in timp ce primea suma de 1.200 de euro de la victima. Pentru a le castiga increderea, subofiterul le dadea intâlnire in fata sediului ISU Arges, locul unde a fost si retinut in urma flagrantului.
    pompier_infractor In baza probelor, sergentul major Ionut Daniel Neculae din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges, Detasamentul Costesti, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata. Anchetatorii vor stabili cate persoane au fost implicate in acest caz si daca subofiretul actiona singur ori impreuna cu alti angajati din cadrul ISU Arges.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90