930×122 CAPRA 5

    San.Remo.Copii.001

    Succes argeşean la San Remo

    Patru grupuri artistice de copii care urmează cursurile Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti şi ale secţiilor acesteia din judeţ au reuşit să aducă în Argeş un trofeu important. Este vorba de „Delfinul”, care se atribuie câştigătorilor concursului internaţional pentru copii „San Remo” din Italia.

    Ediţia din acest an a concursului-festival s-a desfăşurat în perioada 17-21 aprilie, după 5 etape de preselecţie. Secţiunea la care argeşenii au fost câştigători este cea de dans, iar la secţiunea muzică au luat un premiu special. Cele patru echipe au fost „Ţiteraşii de la Brăduleţ”, „Fluieraşii de la Corbi”, „Sânzâienele”, pregătite de Adina Sima (care au pus în scenă un obicei străvechi din zona Nucşoara), şi „Harmony” (trupă de dans).

    Astăzi, Gabriela Pendiuc, directorul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Piteşti, i-a felicitat pe copii, iar preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, le-a oferit acestora diplome.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3