New Profesional Consult 930 x 122

Suporterii FC Arges ies in strada!

mm Pitesti. 22 iulie 2009. FC Arges
Joi, la ora 18, suporterii FC Arges vor organiza un miting de protest impotriva deciziei de retrogradare a echipei. La mars sunt chemati sa participe toti cei care tin la acesta echipa. Redam mai jos comunicatul de presa
„Acesta nu este un simplu protest. Este un strigat de disperare al unor suporteri care vad cum ceea ce iubesc ei cel mai mult se duce de rapa. Nu cautam neaparat vinovati, cautam mai mult solutii. Acest miting este un semnal de alarma, trecut mult de al 12-lea ceas. E tarziu deja, prezentul nu mai poate fi salvat. Haideti sa facem ceva pentru viitor. Bucurandu-se de sprijinul mai multor fosti jucatori sau a unor oameni care au facut ceva pentru culorile “alb-violet”, aceasta actiune vizeza echipa FC Arges. Ce a mai ramas din ea, la momentul actual fiind o debandada totala la club.
Din pacate, în ultimii ani, echipa a avut din ce în ce mai putini suporteri, desi e de neînteles atitudinea asta, adevaratii suporteri fiind mereu alaturi de echipa favorita, vezi exemple concludente în orase ca Arad, Cluj sau Timisoara, unde toti au ramas alaturi de echipele lor si nu au migrat catre alte formatii care au rezultate de moment. Vrem ca spiritul înfocatului fan argesean sa iasa din nou la suprafata dupa o perioada îndelungata de lehamite si nepasare, cauzata, e drept, si de rezultatele neconvingatoare ale echipei din ultima vreme.
Rugam ca macar acum pitestenii sa dovedeasca faptul ca lor le pasa de unul dintre cele mai importante simboluri ale judetului Arges. Istoria echipei este de necontestat: dubla campioana a Romaniei, finalista a Cupei, numeroase participari în cupe europene si victorii de prestigiu în fata unor echipe ca Real Madrid sau Valencia. Pentru argeseni, Nicolae Dobrin este fara îndoiala cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. Daca vreodata v-a încantat cu vreo fenta, pasa sau un gol spectaculos, ori pur si simplu povestile parintilor despre el va bucurau de fiecare data, sunteti asteptati sa faceti ceva pentru echipa lui.
Marsul va avea loc joi, 23 iulie de la ora 18.00. Locul de întalnire va fi Piata “Vasile Milea”, de unde vom porni apoi înspre Piata “Primariei”, unde vom sta pana la ora 19.30. Orice argesean este binevenit, simplu suporter al echipei, sau cel mai înfocat ultras.
Fiti prezenti! “Ne pasa de FC Arges!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90