930 x122 grota rece

12_Inele_VS_70bd8edd34_thumb_630_380

Supărarea minerului român refuzat de Kate Middleton

Ovidiu Pârâianu este omul care a umplut damele din străinătate şi din România cu atenţii din aur. Zilele trecute însă, darul său a fost refuzat de familia regală britanică.

A fost miner timp de 20 de ani. După asta, s-a mutat într-o redacţie şi s-a făcut fotoreporter. Când a văzut că poate să scrie, s-a făcut şi ziarist. Pe cartea lui de vizită scrie însă că e artist plastic. La 59 de ani, Ovidiu Pârâianu, din Târgu-Jiu, pare să fi cunoscut faima după ce, într-o singură zi, a ajuns pe fluxul agenţiilor de ştiri din lume.

 

Prietenii lui din străinătate îl sună din minut în minut să-i spună că l-au văzut în ziarele din ţările lor, după ce, cu câteva zile în urmă, anunţa că are un cadou deosebit pentru cuplul regal din Marea Britanie care urmează să se căsătorească pe 29 aprilie.

Pe lângă asta, a arătat lumii că are „o atenţie” şi pentru Maiestatea Sa Regina Elisabeta, căreia vrea să-i dăruiească un inel creat de el, din aur de 14 karate, cu 12 diamante, 12 rubine şi 12 safire, în total vreo 16 grame de metal preţios.

Valoare inestimabilă. Pentru domnişoara Kate, un inel ceva mai mic, de vreo nouă grame, cu harta Marelui Regat sculptată în metal, cu 16 diamante, patru safire şi patru rubine, dar şi o cheie din aur, în care a gravat mai multe simboluri ale mentorului lui, Constantin Brâncuşi. Cheiţa, care are gravate iniţialele mirilor pe două inimi, „K” şi „W”, poate fi purtată ca broşă sau ca ac de cravată.

Pârâianu nu e la primul astfel de gest. Toate personalităţile din România au primit, de-a lungul vremii, cheiţe din aur, tripticuri sau inele. De la prezentatoare de televiziune până la patronii din fotbal. Artistul din Târgu-Jiu a reuşit astfel să se infiltreze în lumea bună.

Cum a primit refuzul Reginei

Ca să ajungă cu atenţiile la Curtea Reginei Elisabeta, Pârâianu s-a folosit de toate pârghiile. A sunat mai întâi la ambasadă. A vorbit cu presa internaţională şi s-a pozat zâmbind lângă bijuteriile care, măcar prin fotografii, au făcut înconjurul lumii. Zilele trecute, aştepta răspunsul oficial ca să poată trimite la Londra casetele cu nestemate.

Între timp, a căutat cele mai ochioase ambalaje, nişte cutii de lemn tapetate cu mătase albă pe o parte, iar pe cealaltă având steagul Marii Britanii. S-a frăsuit, a mai dat două telefoane, s-a plimbat prin Bucureşti cu cadourile într-o plasă când, un singur telefon, l-a dezamăgit complet.

În timp ce povesteşte despre simpatia faţă de regalitate, îi sună mobilul. O angajată de la Ambasada Marii Britanii îl anunţă că „Regina şi viitorii miri” i-au refuzat cadoul. „Nu-i nimic! Îmi iau bilet de avion pentru Londra, mă duc personal să i le duc. Ştiţi ce? Mama mi-a lăsat cu limbă de moarte ca acest inel să ajungă la Regină. Ea mi-a dat bani să-l fac”.

Sursa: evz.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3