NOR CURIER 930X122

alegorice

SURPRIZĂ ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

După cum v-am informat, „Parada florilor” care va deschide ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor (Simfonie care se va desfășura în weekend-ul 22-24 aprilie) va avea ca „antemergători” trei care alegorice din flori (este cel mai mare număr de până acum).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Două vor fi realizate de angajaţi ai administraţiei locale din Piteşti şi de voluntari (inclusiv din Olanda), iar unul, de elevi şi cadre didactice.

Conducerea Primăriei anunţă că, în premieră, respectivele care alegorice – care în mod obişnuit erau „garate” la Casa Cărţii după parcurgerea traseului – vor fi acum lăsate în faţa Trivale Mall din centru, pentru a fi admirate de trecători pe toată durata manifestării. Se consideră că acestea reprezintă un punct important de atracţie la Simfonie.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90