Donaris 930 x 122

lidl

SURPRIZĂ TOTAL NEPLĂCUTĂ PENTRU UN PITEȘTEAN LA LIDL GĂVANA

Am primit pe adresa redacției o sesizare din partea unui piteștean care a fost aseară la cumpărături în supermarketul Lidl Găvana.

Citiți și: Capcane online pentru clienții Lidl, CFR sau Catena

Atașând și o fotografie doveditoare în acest sens, piteșteanul reclamă că pe rafturile magazinului a găsit un produs cu termen de valabilitate expirat: „Mușchi țigănesc, Produs fiert și afumat. Ambalat în vid”. Termenul de valabilitate expirase vineri, 12 iulie 2019, după cum puteți vedea și în fotografie (click pe poză pentru vizualizare):

Prin urmare, piteșteanul a renunțat să mai cumpere produsul, atrăgându-i atenția unei angajate a magazinului cu privire la problemă. Nu era, însă, singurul produs cu termenul de valabilitate expirat, afirmă clientul. Replica angajatei a fost surprinzătoare.

Citiți și: Lidl, amendă usturătoare pentru vânzarea de bijuterii

„M-am dus la ea cu primul produs expirat. L-a luat, fără să zică nimic. Am revenit la raft, am căutat alt produs și am găsit încă unul cu termenul de valabilitate depășit. I l-am arătat și pe acesta. M-a însoțit la raft. I-am spus să mănânce ea produsul, dacă are curaj! Știți ce mi-a replicat? Se întâmplă!

I-am răspuns: Cum puteți spune că se întâmplă? Dacă luam produsele fără să văd că erau expirate, le mâncam și mă îmbolnăveam?. Mi-a zis că e o simplă angajată și să nu o cert pe ea”.

Partea bună, dacă putem spune așa, este că, în urma demersului cumpărătorului scandalizat, angajata de la Lidl Găvana a luat pe rând la verificat toate produsele similare de pe raftul respectiv în căutarea unor eventuale alte produse expirate.

Dacă aveți și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected]ti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA