Donaris 930 x 122

cinema bucurești

SURPRIZĂ! VEZI CE S-A GĂSIT ÎN ZIDURILE DE LA CINEMA „BUCUREȘTI”!

Muncitorii care lucrează la transformarea în centru multifuncțional a cinematografului “București” din Pitești au avut parte de o surpriză.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În zidul care separa foaierul de sala de spectacole au găsit o pungă de plastic în care era o foaie de hârtie cu un mesaj scris în anul 1987. Mesajul a fost redactat în urmă cu 27 de ani și reprezintă o listă cu numele angajaților de atunci ai cinematografului. Punga în care se afla hârtia a fost zidită în acea parte mai nouă a clădirii, parte construită în 1987. Iată ce scrie în mesaj: „Cinematograful „Bucureşti”-Piteşti a fost inaugurat la 23 august 1958. Acest zid în care a fost găsit mesajul s-a construit în luna octombrie 1987 de către Pleşa Constantin, Finu Nicolae şi Ciobanu Dumitru. La 1 octombrie 1987 lucrau la acest cinematograf următorii:… (n.r. – urmează lista angajaților). Scris astăzi,  joi, 1 octombrie 1987, ora 16:05, de Uţă Octavian.” După cum scrie în mesaj, Octavian Uță era șeful de atunci al cinematografului.

Despre lucrările de la cinematograful “București” puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/la-cinema-bucuresti-se-demoleaza-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90