930 x122 grota rece

Arges

SURSE: ARGEȘUL, ÎN TOPUL JUDEȚELOR CU POLIȚE DE ASIGURARE OMNIASIG SUSPECTATE DE FALS

Surse din Poliție citate de Mediafax anunță că mii de clienți ai Omniasig din întreaga țară vor fi audiați în dosarul polițelor de asigurare facultative care ar fi fost falsificate, dosar în care sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu și fals intelectual 340 de angajați ai societății respective. Potrivit surselor, astăzi toate serviciile de investigare a fraudelor din inspectoratele județene de poliție, inclusiv din Argeș, au primit sau vor primi listele cu persoanele care trebuie chemate la audieri. Chiar dacă numărul acestora este mare, audierile ar urma să dureze maxim două săptămâni.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

În topul județelor cu polițe de asigurare în cazul cărora există indicii că ar fi făcut obiectul falsificărilor se află și Argeșul. Potrivit anchetatorilor, citați de Mediafax, reprezentanţii Omniasig ar fi încheiat numai pe 26 iulie 2013 aproape 11.700 de poliţie de asigurare suspecte. Conform sursei citate, cele mai multe au fost în judeţele în care agenţii Omniasig cu maxim 10 angajaţi au încheiat sute de poliţie: Covasna – 960 de poliţe, Alba – 914 poliţe, Harghita – 913, Mureş – 799, Maramureş – 671, Argeş – 635 de poliţe, Iaşi – 507 şi Cluj – 475 de poliţe. În restul judeţelor numărul poliţelor suspecte ar fi de circa 300 de „căciulă”.

Citând aceleași surse, Mediafax precizează că angajaţii care ar fi încheiat cele mai multe poliţe de acest fel, în jur de 50, ar fi fost recompensaţi de conducerea Omniasig cu vacanţe la hoteluri de cinci stele din Turcia.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3