New Profesional Consult 930 x 122

CATUSE_LA_MAINI

Suspectul din cazul femeii tranșate, arestat preventiv

Florin Mînzăraru, bărbatul de 37 de ani din Topoloveni acuzat de uciderea și tranșarea unei femei, a fost arestat preventiv aseară.

La propunerea procurorilor, Tribunalul București a decis arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Acesta și-a recunoscut faptele, declarând că mobilul crimei au fost jaful și violul.

Amintim că în noaptea de miercuri spre joi, 29 spre 30 mai, anchetatorii l-au reținut pentru 24 de ore pe suspect. Potrivit anchetatorilor, suspectul a fost eliberat în luna aprilie a acestui an din pușcărie, unde a ispășit o condamnare pentru viol. El a fost reținut sub acuzațiile de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte.

Procurorii spun că în noaptea de 24 spre 25 mai bărbatul a luat-o pe femeie la ocazie în autoturismul fratelui său, existând și imagini în acest sens surprinse de o cameră de supraveghere. În mașină s-ar fi găsit urme de sânge. Anchetatorii declară că bărbatul a dus-o pe femeie la el acasă, acolo unde a tâlhărit-o, după care a omorât-o, i-a segmentat cadavrul și ulterior l-a aruncat în râul Argeș, de pe podul din Căteasca, județul Argeș. Femeia ucisă și secționată (cadavrul a fost găsit fără cap, mâini și picioare) se numea Iuliana Neblea, avea 36 de ani și făcea zilnic naveta din localitatea în care domicilia, Valea Mare (județul Dâmbovița) către orașul Topoloveni (județul Argeș), acolo unde lucra la o fabrică de pâine. Crima a avut loc la drumul de întoarcere către casă. Cazul a fost preluat de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3