930X122 MAIA

amenzi

SUTE DE AMENZI ȘI ZECI DE PERMISE AUTO REȚINUTE

Poliția Argeș a comunicat cu puțin timp în urmă un prim bilanț al acțiunii pe care poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai formaţiunilor rutiere municipale (din Pitești, Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel) şi orăşeneşti (din Mioveni, Ștefănești, Costești și Topoloveni) o desfășoară în acest weekend pe drumurile din județ.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Sunt „vânați” în special șoferii băuți și vitezomanii.

Până acum au fost date 314 amenzi. Majoritatea, 305, pentru depășirea vitezei legale, iar restul, 9, pentru șofat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 38 de permise de conducere: 25 pentru viteză, 6 pentru consum de alcool şi 7 pentru depășiri neregulamentare.

De exemplu, ieri, pe drumul județean 731, în comuna Pietroșani, un șofer din localitate în vârstă de 39 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că era băut. Tot ieri și pe același drum un argeșean de 20 de ani din comuna Coșești a fost prins de polițiștii rutieri conducând un autoturism fără să aibă permis auto. Și acestuia i s-a făcut dosar penal.

Acțiunea continuă și astăzi. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90