EcoMoto 930×122

    corbeni_tabara

    Tabara de la Corbeni a fost reabilitata

    Corbeni. 16 noiembrie 2009. DJT Arges.
    Ca urmare a eforturilor depuse in acest an pentru reabilitarea centrelor de agrement aflate in administrarea Directiei Judetene pentru Tineret Arges, in data de 13 noiembrie 2009 a fost finalizata prima investitie, fiind reabilitata tabara Corbeni. Aceasta locatie a fost modernizata, astfel incat sa corespunda normelor de sanatate publica si, mai mult, sa ofere conditii de cazare mult imbunatatite. In Blocul de Cazare a fost inlocuita tamplaria de lemn cu tamplarie noua din termopan – usi, ferestre, au fost schimbate caloriferele, a fost montat mobilier nou, televizoare, lambriuri si gresie pe coridoare.
    In Blocul Alimentar au fost realizate fluxurile tehnologice de preparare si servire a mesei, au fost inlocuite aparatele de preparare a hranei si aparatele de depozitare a alimentelor, iar pentru incalzire au fost montate calorifere in toate spatiile create. A fost creat spatiul pentru personal, iar pe toata suprafata Blocului Alimentar a fost montata gresie. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe lemne, instalatia electrica a fost schimbata in totalitate, instalatia sanitara a fost modernizata. Toate lucrarile au fost realizate astfel incat sa respecte fluxurile tehnologice de preparare a hranei si servire a mesei. De asemenea, in Sala de Mese a fost instalat televizor pentru petrecerea timpului liber.
    Bugetul initial aprobat la inceputul anului a fost de 800.000 lei, din care nu s-au cheltuit decat 350.000 lei, realizandu-se astfel si o importanta economie la bugetul statului.
    La inaugurarea au participat Badea Andrei Bogdan, Directorul Coordonator al Directiei Judetene pentru Tineret Arges, insotit de reprezentantul Guvernului in teritoriu, dl Adrian Lazar, Subprefect al Judetului Arges, dl Gheorghe Nicut, Director al OPC Arges.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90