NOR CURIER 930X122

albeştii

TÂLHĂRIE ÎN PLINĂ STRADĂ

Doi indivizi din comuna Albeștii de Argeș, un adult în vârstă de 30 de ani și un minor de 17 ani, sunt cercetați de Poliție sub acuzația de tâlhărie calificată.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cei doi sunt bănuiți că în seara zilei de 21 februarie, în jurul orei 21:30, ar fi tâlhărit pe raza localității, în plină stradă, într-un loc slab luminat. Folosind violența, ar fi deposedat victima de un telefon mobil, un pachet de ţigări şi un portmoneu cu acte. Toate, în valoare de nu mai mult de 100 de lei, au fost recuperate de polițiști și înapoiate victimei.

Suspectul în vârstă de 30 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Curtea de Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Biroul de investigații al Poliţiei Curtea de Argeş continuă ancheta, fapta de care sunt acuzați cei doi fiind pedepsită de lege cu închisoare de la 5 la 12 ani. (Foto Arhivă: bzv.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3