930 x122 grota rece

accident

TAMPONĂRI ÎN LANȚ PE AUTOSTRADĂ

Traficul rutier este întrerupt pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti, în zona kilometrului 36.

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

În jurul orei 19:15 un autoturism a lovit din spate o autoutilitară, proiectând-o în afara părţii carosabile. Imediat după producerea impactului un autocar a lovit din spate autoturismul. Întrucât din cauza accidentului s-au format coloane de maşini, încă patru autovehicule s-au tamponat. Potrivit primelor informaţii, nu ar exista persoane rănite.

Conducătorilor auto li se recomandă ca în zonă să mărească distanţa în mers, iar celor care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe șoferii care se apropie din spate să frâneze din timp.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Circulaţia va fi reluată după terminarea cercetărilor pe care polițiștii rutieri le fac la faţa locului.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 20:15 traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi ale autostrăzii. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3