EcoMoto 930×122

dispărut

TÂNĂR DIN ARGEȘ, DAT DISPĂRUT

Tânăr din Argeș, dat dispărut. În cursul zilei de 29 ianuarie 2020, Marius Ștefan Florea, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Curtea de Argeș şi de atunci nu a mai revenit acasă, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 50 de kg, constituție astenică, păr castaniu, ochi căprui, față prelungă, fără semne particulare.

Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni tip blue jeans negri, pantofi sport negri, geacă de culoare gri cu glugă și posibil căciulă neagră”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cei care pot da detalii care să ajute la găsirea tânărului sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la numărul de telefon 0248.721.519.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3