NOR CURIER 930X122

arestat

TÂNĂR URMĂRIT ÎN AUSTRIA, ARESTAT ÎN ARGEȘ

Un tânăr urmărit de autoritățile austriece a fost arestat în județul Argeș. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din județ l-au prins pe un individ în vârstă de 21 de ani din comuna argeșeană Aninoasa urmărit internaţional. Pe numele acestuia autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pentru furt.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pentru depistarea suspectului poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Piteşti pentru demararea procedurilor în vederea predării sale către autorităţile austriece. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3