930×122 CAPRA 5

    Tarif majorat şi… parcuri solare la Piteşti

    cl2Consiliul Local al municipiului Piteşti a aprobat majorarea unor preţuri şi tarife practicate de SC Termo Calor Confort SA. Creşterea este de 3,85% (din cauza cantităţilor mici de agent termic vândute pe timpul verii). Noul tarif nu va afecta însă consumatorii finali.

    Directorul societăţii, Aurelian Niţă, ne-a declarat că diferenţa respectivă va fi suportată de Consiliul Local, prin subvenţie, şi că nu va avea impact asupra facturilor cetăţenilor.

    Astfel, tariful total ajunge la 397,24 lei gicaloria, din care populaţia suportă doar 245 lei. Încă nu s-a luat însă în calcul creşterea de tarif la gazele naturale care a intrat în vigoare din septembrie.

    În aceeaşi şedinţă, Gelu Mujea, directorul general al SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, a anunţat că societatea pe care o conduce este pe cale să atragă noi fonduri europene, de această dată pentru trei proiecte inedite, dar de mare actualitate.

    Este vorba de realizarea unor parcuri solare la staţia de epurare existentă şi la alte două care vor fi construite, astfel încât acestea să asigure până la 97% din necesarul de energie al staţiilor. La staţia de epurare actuală necesarul va fi asigurat în proporţie de 65%.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90