NOR CURIER 930X122

    Prefectura.conferinta1

    Tarife noi la Consiliul Judeţean

    Pentru anul 2012, Consiliul Judeţean Argeş a decis să majoreze unele tarife practicate pentru diverse activităţi. Astfel, tariful pentru eliberarea unui acord prealabil de amplasare şi execuţie în zona drumurilor a unor instalaţii speciale (cum ar fi panourile), tariful creşte de la 206 lei la 245 de lei.

    Autorizaţia de amplasare şi execuţie asupra drumului pentru amplasarea de construcţii (inclusiv amenajare de accese), amplasarea de panouri publicitare şi cabluri sau construcţii va costa 308 lei în loc de 259 de lei, iar pentru schimbarea soluţiilor aprobate pentru efectuarea unor lucrări tariful este de 23 de lei per aviz faţă de 19 lei până acum. De menţionat că tarifele nu conţin TVA.

    În cazul în care mijlocul de transport, necesar deplasării la locul unde se va executa lucrarea pentru care se solicită acord/autorizaţie, este asigurat de administratorul drumului se va percepe un tarif de 0,5 lei/km.

    În cazul în care solicitantul acordului/autorizaţiei doreşte eliberarea acestora în regim de urgenţă (24 de ore de la depunerea cererii), administratorul drumului (în speţă, Consiliul Judeţean) percepe un tarif suplimentar de 50%.

    În fine, pentru lucrările ce au ca obiect executări de şanţuri în zona drumului (pentru amplasarea conductelor de gaze, apa, canalizare si conductori electrici, telefonici, etc.) tarifele prevăzute a fi percepute pentru emiterea acordului/autorizaţiei vor fi suplimentate cu 1,00 leu/metru liniar de săpătură.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90