New Profesional Consult 930 x 122

stadionfcarges

Tarife noi la stadionul din Trivale

Autoritatile locale vor practica tarife noi la stadionul Nicolae Dobrin. Decizia a fost luata ca urmare a interesului crescut manifestat de mai multe cluburi private de fotbal, printre care si cele ale Gicai Dobrin ai Danut Coman, pentru baza de antrenament din Trivale.

Consiliul Local al municipiului Pitesti a aprobat o serie de tarife noi pentru folosirea bazei de pregatire de la stadionul Nicolae Dobrin. Tarifele sunt destinate asociatiilor sportive sau cluburilor sportive care doresc sa foloseasca terenurile sintetice sau pe cel cu gazona natural de antrenament de la stadion.

Impunerea acestei masuri a fost determinata de numarul mare de cereri primite din partea unor cluburi private, printre care si cluburile Nicolae Dobrin si Danut Coman.

Astfel, inchirierea terenului de fotbal sintetic pentru asociatiile sportive sau cluburi sportive va costa 10 lei pe ora, iar inchirierea terenului sintetic cu nocturna va fi taxata cu 15 lei pe ora. Inchirierea terenului de fotbal cu gazon natural (de antrenament) va fi taxata cu 15 lei pe ora.

Taxele respective vor fi incasate si administrate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Pitesti.

Solicitarile cluburilor mentionate mai sus au starnit nemultumirea actionarilor de la FC Arges, acestia dorind ca baza sportiva din Trivale sa fie destinata doar alb-violetilor. Nu este prima data cand actionarii de la FC Arges au un dinte impotriva celor care vor sa foloseasca stadionul Nicolae Dobrin, elocvente in acest sens fiind disputele legate de gazduirea catorva meciuri ale echipei FC International Curtea de Arges la Pitesti in sezonul trecut.

 

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3