930 x122 grota rece

    taxeprimarie06

    Taxele se incaseaza la Pitesti incepand cu 7 ianuarie

    Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, anunta ca procesul de incasare a taxelor si impozitelor locale va incepe pe 7 ianuarie, si nu pe 3 ianuarie ca de obicei. Este pentru prima data in ultimii ani cand se intampla asa ceva, motivul fiind insa unul intemeiat.

    Astfel, Tudor Pendiuc sustine ca pe 3 ianuarie sau pe 4 ianuarie este posibil ca Guvernul Ponta sa se intruneasca in sedinta de urgenta in care sa aprobe un proiect de hotarare prin care sa permita Consiliilor Locale sa reduca darile locale, in functie de posibilitati.

    Aceasta reducere ar veni dupa ce in ultima sedinta de Guvern Executivul a aprobat o ordonanta de urgenta pentru indexarea cu 16% a darilor. In consecinta, ci Consiliul Local a decis indexarea darilor, mai precis a celor pe cladiri si terenuri. Celelalte taxe au ramas neschimbate.

    Pe de alta parte, pana pe 7 ianuarie se vor putea incasa doar taxe de timbru si amenzi.

    Motivul pentru care se amana incasarea taxelor la Pitesti este acela ca daca Guvernul va emite ordonanta de reducere a lor, atunci unii dintre cetateni ar putea plati taxe majorate iar ulterior ar fi mai dificil de reglat.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3