930 x122 grota rece

pompa-benzina

Taximetristii protesteaza fata de scumpirea carburantilor

Si taximetristii vor protesta impotriva scumpirilor de carburanti. Protestul va avea loc joi, 13 ianuarie. Tot mai multi cetateni se raliaza protestui initiat pe Internet care indeamna populatia sa nu mai cumpere combustibili trei zile la rand, din cauza majorarii pretului acestora. La acest protest s-au raliat si taximetristi independenti din Arges care, insa, nu vor cumpara combustibili joia aceasta.

Protestul de trei zile este programat pentru zilele de 17, 18 si 19 ianuarie.
Taximetristii considera ca singura forma de protest pentru stoparea cresterii excesive a pretului la carburant este un boicot al benzinariilor la nivel national. Asociatia pentru Drepturile Taximetristilor Independensi (ADTI) a cerut in nenumarate randuri Guvernului si Parlamentului Romaniei implicarea in oprirea cresterii preturilor la carburanti, dar fara efect.

Prima forma de protest a a aparut dupa 1 ianuarie, cand soferii au inceput sa plateasca cu maruntis pretul carburantului blocand in acest fel statiile Peco.

Asociatia Taximetristilot ameninta ca, daca dupa aceste forme de protest, Guvernul, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului si Consiliul Concurentei nu iau atitudine impotriva cresterii excesive a pretului la carburant, activitatea va fi oprita la nivel national, din martie, dupa modelul transportatorilor greci.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90