930 x122 grota rece

curs

TE ÎNVAȚĂ MESERIE! CURS DE TEHNICIAN ELECTRONIST

În perioada următoare va demara cursul de Tehnician Electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist, util şi necesar tuturor celor care sunt pasionaţi de domeniul electronicii, celor care activează în domeniu şi doresc să obţină calificarea necesară şi celor care aspiră să lucreze în acest domeniu extrem de interesant şi solicitat atât în ţară, cât şi în străinătate. Diplomele eliberate de firma de formare profesională sunt valabile şi în afara României.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Cursul este oferit de Profesional New Consult la preţul de 640 de lei, care poate fi achitat şi în 3 rate, preţ ce include toate taxele şi cheltuielile.

Susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, cursul de Tehnician Electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist asigură pregătirea necesară deprinderii noţiunilor de bază ale acestui domeniu.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat în Piteşti, pe strada Victoriei, nr.36, etaj 3 (lângă pub-ul Guiness) sau la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 și 0720.420.330 sau la e-mail office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în această perioadă:

Curs Operator Maşini Comandă Numerică (CNC) – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica

Curs Metrolog – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-metrolog

Curs Operator la Prelucrarea Maselor Plastice – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/operator-la-prelucrarea-maselor-plastice

Curs Lăcătuş Construcții Metalice – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/lacatus-constructii-metalice

Curs Stivuitorist reinstruirehttp://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/stivuitorist-reinstruire.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3