Comdata 930 x 122

profesional new consult

TE ÎNVAȚĂ MESERIE. CURS LA MARE CĂUTARE ÎN PITEȘTI

Curs la mare căutare în Pitești. Număr limitat de locuri pentru următoarea sesiune a cursului de stivuitorist organizat în Piteşti de Profesional New Consult!

Citiți și: CURS DE STIVUITORIST, AVIZAT ISCIR

Încă puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/, organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc să se specializeze în aceastã activitate, dar şi celor care vor să îşi prelungească autorizaţia pe care o deţin în domeniu.

Citiți și: ÎNSCRIE-TE ACUM! CURS LA MARE CĂUTARE

Cel mai mic cost de pe piaţă, condiţii de studiu excelente, săli de curs moderne, suport de curs elaborat! Cursul este susţinut de formatori cu experienţă în materie, asigurându-se pregătirea teoretică, dar şi practică necesare formării profesionale pentru activitatea de stivuitorist.

Participarea la acest curs http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ le este necesară şi folositoare tuturor celor care muncesc pe stivuitoare şi celor care vor să înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregătire acreditat şi recunoscut.

Mai multe detalii despre cursul de stivuitorist puteți obține accesând http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-Telefon – 0720.420.330, 0758.490.490, 0784.333.777.

-E-mail – office@profesionalnewconsult.ro.

-Sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna), în spatele superrmarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs de operator de maşini comandă numerică http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/

-Curs de tehnician electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/tehnician-electronist/

-Curs de metrolog http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/metrolog/

-Curs de operator de mase plastice http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-mase-plastice/.

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066