930 pe 122 COSTACHE

doliu

Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

Este doliu la Teatrul Alexandru Davila Pitești. Actrița Cristina Caragea s-a stins din viață.

Citiți și: Pitești. Jurnalistul Adi Ilinca a murit

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a instituției.

Citiți și: A murit la 46 de ani. Lucra la o instituție importantă din Argeș!

„Bună, blândă, delicată. Așa o vom păstra, în gânduri și în inimă, pe Cristina CARAGEA, colega noastră de scenă peste viața căreia s-a tras ultima cortină, mult prea devreme.

La ceas de tristețe, echipa Teatrului ,,Alexandru Davila” deapănă amintiri, răsfoiește albumul cu fotografii și se roagă pentru sufletul Cristinei.

Cu sensibilitatea sa artistică a dat viață multor personaje care i-au adus admirația și aplauzele publicului.

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Hyperion în anul 1995, la clasa maestrului Ion Coja. Timp de doi ani a fost parte din proiectul „Danaidele”, condus de regizorul Liviu Purcărete. În anul 1997, în urma examenului susținut, a devenit actriță a Teatrului ,,Alexandru Davila” din Pitești.

Spectatorii au admirat-o și au aplaudat-o în spectacolele: ,,Bădăranii”, ,,Gaițele”, ,,Căsătoria”, ,,Legat în lanțuri”, ,,Patriotica Română”, ,,Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, ,,Leonce și Lena”, „Trilogia Vilegiaturii”, „Burghezul gentilom”, „Stele pe cerul dimineţii”, „Soacra cu trei nurori”, „Cumetrele”, „Proful de franceză”, etc.

Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de echipa Teatrului Alexandru Davila.

Sursă foto: Facebook

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90