New Profesional Consult 930 x 122

doliu

doliu

Teatrul Alexandru Davila Pitești este în doliu!

Este doliu la Teatrul Alexandru Davila Pitești. Actrița Cristina Caragea s-a stins din viață.

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a instituției.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

„Bună, blândă, delicată. Așa o vom păstra, în gânduri și în inimă, pe Cristina CARAGEA, colega noastră de scenă peste viața căreia s-a tras ultima cortină, mult prea devreme.

La ceas de tristețe, echipa Teatrului ,,Alexandru Davila” deapănă amintiri, răsfoiește albumul cu fotografii și se roagă pentru sufletul Cristinei.

Cu sensibilitatea sa artistică a dat viață multor personaje care i-au adus admirația și aplauzele publicului.

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Hyperion în anul 1995, la clasa maestrului Ion Coja. Timp de doi ani a fost parte din proiectul „Danaidele”, condus de regizorul Liviu Purcărete. În anul 1997, în urma examenului susținut, a devenit actriță a Teatrului ,,Alexandru Davila” din Pitești.

Spectatorii au admirat-o și au aplaudat-o în spectacolele: ,,Bădăranii”, ,,Gaițele”, ,,Căsătoria”, ,,Legat în lanțuri”, ,,Patriotica Română”, ,,Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, ,,Leonce și Lena”, „Trilogia Vilegiaturii”, „Burghezul gentilom”, „Stele pe cerul dimineţii”, „Soacra cu trei nurori”, „Cumetrele”, „Proful de franceză”, etc.

Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de echipa Teatrului Alexandru Davila.

Sursă foto: Facebook

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3