Donaris 930 x 122

meteo

PROGNOZA_METEO

TEMPERATURI DE PESTE 20 DE GRADE! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat estimările de vreme pentru perioada 31 martie-13 aprilie.

Citiți și: Neobișnuit ce urmează! Vremea, o nouă schimbare

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță pentru astăzi, pentru 1 aprilie și pentru 4 aprilie vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. În rest săptămâna 31 martie-6 aprilie se va caracteriza printr-o vreme răcoroasă, cu medii ale temperaturilor maxime diurne de 11-12 grade. În cea de a doua săptămână, 7-13 aprilie, valorile termice vor crește și vor ajunge la normalul perioadei: 17 grade. Minimele nocturne în ambele săptămâni se vor situa, în medie, între 2 și 5 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în diminețile zilelor de 6 și 7 aprilie, când vor fi posibile și valori ușor sub pragul înghețului, adică sub 0 grade.

În privința precipitațiilor, ANM estimează că va ploua pe arii extinse în jurul datei de 5 aprilie. În restul intervalului sunt posibile ploi doar trecător și pe spații restrânse.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90