New Profesional Consult 930 x 122

teo_trandafir

Teo se reface rapid in Austria

Pitesteanca Teodora Trandafir, cunoscuta mai ales sub numele pentru televiziune, respectiv Teo, isi revine rapid dupa un episod de pancreatita acuta care i-a pus chiar viata in pericol. Medicii austrieci care au tratat-o sustin ca recuperarea sa este un succes.
Fosta vedeta de televiziune Teo Trandafir s-a recuperat foarte bine, fata de conditia de sanatate initiala care ii putea pune in pericol viata, şi ar urma sa fie transferata in Romania in scurt timp, au anuntat luni medicii de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt.

„Noi am tratat cu succes infectia generalizata şi suntem foarte bucuroşi ca starea febrila a disparut. Recuperarea continua sa fie un succes”, a declarat profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie.

Va fi efectuata o mica procedura endoscopica, dupa care pacienta va fi transferata in tara ei, lucru posibil foarte curand, precizeaza medicii de la AKH.

Teo s-a imbolnavit imediat dupa Craciun si a fost nevoie ca fosta vedeta de televiziune sa fie transferata la un spital din strainatate pentru a se putea recupera cum trebuie. Teo a fost internata la acelasi spital unde a ajuns si arhiepiscopul Ardealului, Bartolomeu Anania, insa pentru acesta nu s-a mai putut face nimic, el decedand la scut timp dupa revenirea in tara.

Teodora Trandafir nu mai activeaza in televiziune in prezent, ci s-a lansat in politica. De ceva vrreme este chiar deputat din partea PDL, evolutia sa politica nefiind lipsita de peripetii. La un moment dat s-a pus chiar problema excluderii sale din PDL deoarece a votat impotriva Guvernului Boc la o motiune de cenzura si dupa aceea s-a bucurat ca la un meci de fotbal, starnind nemultumirea colegilor sai de partid.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3